Om oss

Om oss

Bak denne siden står Bente og Silje. Vi har trent hardt i mange år og vært aktiv i turnmiljøet både nasjonalt og internasjonalt. Som aktive utøvere så presset vi kroppen hardt for å oppnå gode nok resultater. Dette førte til skader, skader som tilslutt tvang oss ut av en aktiv sportskarriere.

Vi opplevde begge at vanlig medisin ikke hjalp mot være plager som inkluderte nedslitte kneskåler, delvis avrevne leddbånd og mye annet.

Derfor valgte vi å se på alternative løsninger og fant ut at det var lite informasjon tilgjengelig.

Svindel – ikke-svindel

Vårt største problem da vi begynte å se på alternative behandlingsmetoder var å kunne skille mellom de som var seriøse og de som ikke var så seriøse. Hvordan kan man se forskjell?

Dette er noe av det vi ønsker å jobbe videre med og vi ønsker å bygge opp en oversikt over seriøse utøvere som har blitt prøvd ut av flere. På denne måten kan vi gi en mer nøytral anbefaling som er basert på attester fra flere.

Flere skribenter

For å kunne gi et bedre bilde av alt som rører seg i alternativ verden for idrettsutøvere så ønsker vi å høre fra flere. Så vi ønsker oss flere som bidrar med tekster. Du behøver ikke å ha en positiv opplevelse å fortelle om, vi tar også imot de som har hatt negative opplevelser.

For å bli vurdert som skribent så ta kontakt med oss på artikkel@biomet.no
Det er viktig å presisere at vi i slike artikler ønsker å presentere behandlingsmetoden og ikke individuelle behandlere. For dette skal ikke være et sted for å ”henge ut” individuelle behandlere.

Ta kontakt

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe i denne forbindelse. Du når Bente på bente@biomet.no eller telefon 9090078 og Silje nås på silje@biomet.no.
Vi svarer så fort vi kan, men legg gjerne igjen en beskjed så ringer vi opp igjen.

Hvis du ønsker å reklamere på vår nettside så vil vi gjerne høre fra deg, da med en beskrivelse av metode og ikke minst, attester fra de som har vært hos dere.